Maya Jungle Jim Playland’da (28 Şubat 2016)

IMG_4743Cem’le Masha’nın bu haftasonu için Salt Lake City dışındaki konferanslara katılmaları nedeniyle Maya, Özüm ve Andrew’lerde kaldı. Cumartesi günü birlikte The Hogle Zoo’ya gittik ve bugün de, bizim luna park olarak bildiğimiz bir çocuk oyun parkı olan, Jungle Jim Playland’da birlikte olduk.

Salt Lake City Midvale-Enchanted Village mevkiindeki bu oyun parkına Maya bayılıyor. Bizdeki luna parkın kapalı bir mekana sığdırılmış hali olan Jungle Jim Playland çeşitli dönme dolaplar, ışıklı sesli oyun noktaları ve hoplama-zıplama düzenekleri ile dolu. Ayrıca para tuzağı olan bir sürü sürprizli  ve ıvır zıvır hediye kazandıran cihazlar var. Girişte bir bilet alınıyor, çocuklar istedikleri istasyonlarda istedikleri kadar eğleniyorlar.

Maya içeri girdikten sonra oktan çıkmış yay gibi fırladı. Bir oyun noktasından diğerine koşturuyor. Tabi biz de peşinden. Bir süre sonra biz onu izlemekten yorulduk, ama o yorulmadı. Aslında biz Ayşen’le yorulduk, yoksa Özüm ve Andrew hiçbir isteğini geri çevirmediler Maya’nın..

Sonunda artık biz yerlerde sürünürcesine peşinde gezerken, Maya’yı ikna edip mekandan ayrıldık. Oh bee, dışarda pek güzel bir hava varmış!

Jungle Jim Playland’da çektiğim Maya fotoğraflarını aşağıdaki albümde izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir