OYA BEZEN ÇAKIN ve CAN ALTUNBAYRAK SAMSUN’DA EVLENDİLER (3 Temmuz 2010)

Sevgili evlatlarımız Oya ve Can 3 Temmuz 2010 tarihinde Samsun Şehir Kulübünde yapılan nikah töreni ile evlendiler.  Anneler babalar tüm hısım akrabalar bu mutlu olaya tanık oldular. Onlar ermiş muradına biz çıkalım Batı Karadeniz yollarına! Düğün töreni bahanesiyle Samsun’a gidince dönüş yolunu uzatarak Batı Karadeniz doğasında bir hafta tatil yaptık. Bir sonraki yazımda bu konu ile ilgili bilgileri ve fotoğrafları görebileceksiniz ama önce Oya ve Can nikahında çektiğim fotoğraflardan sizler için seçtiklerimi izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

OYA BEZEN ÇAKIN ve CAN ALTUNBAYRAK SAMSUN’DA EVLENDİLER (3 Temmuz 2010)” hakkında 5 yorum

  1. Resimlere baktık, hepsi harika. Sayfana abone olduk. Artık takip edeceğiz. Selamlar, sevgiler..

  2. Teşekkür ederim Ahmet. Batı Karadeniz yazımı da hazırladım, fotoğrafları düzenleyip yakında yayınlayacağım; sizlerin de fotoğrafları var orada. Beni izlemeye devam edin. Sevgilerimle..

  3. Bre ihtiyar, iyi de bu güzeller güzeli kuğu gibi kızımız ile yakışıklı mı yakışıklı genç kardeşlerimiz kimler? Kimin nesi, kimin fesi yazmadin. Evlatlariımız demene bakılırsa çok yakınların olmalı. Ama ben hatırlayamadım. Serde ihtiyarlik var biliyorsun. Kuğu ile yakışıklı kardeşlerime mutluluklar diliyorum. Sevgiler. Cevdet.

  4. Bre Cevdet,
    Kuğu yani Oya, Serpil’in kızı.
    Serpil’i hatırlıyorsun değil mi? Kızkardeşim!
    Yakışıklı damat Can da, Oya’nın eşi tabi ki..
    Diğer resimlerden tanımak istediklerin olursa yanıtlarım, selamlar..

  5. Çok duygulandım. Mutluluklar. Çok şirinler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir