İDADİK 2010-2011 Sezon Açılış Kampına Katıldık (17 Ekim 2010)

İdadik üyeliğine 7 yıl ara verdikten sonraki ilk İdadik doğa yürüyüşümü (genelde 501), sezon açılış kampı dolayısı ile Nif dağında gerçekleştirdim. Yağışlı bir gün geçireceğimizi bekliyorken güneşli sıcak bir günde Kavaklıdere köyünden kamp alanına vardığımızda eski dostlardan Neriman, Reçhan, Yasemin, Halit, Altan, Zehra, Ayşegül, Ümit, Hacer, Adnan, Müjgan, Elvan, Hasan Tahsin, Ertan, Durmuş, Tufan, Tülin, Yavuz ile selamlaştık, hasret giderdik.

2003 yılında emekli olduktan sonra Ankara’ya yerleştiğimiz için ara verdiğim İdadik üyeliğim, tekrar İzmir’e yerleştikten epeyce sonra,  Ayşen’in isteksizliğinden dolayı, bugünlere kalmıştı. Neticede bu sporun ileri yaşlarda eklemlerine zarar  vereceğinden çekinen Ayşen’i yeniden üye olmaya ikna edemeyeceğimi anlayınca, yalnızca benim üyeliğimle yetindik bu defa. Bakalım önümüzdeki günlerde Ayşen nasıl davranacak, yaşayıp göreceğiz.

İdadik 2010-2011 Sezon Açılış Kampı yağışlı bir sezonda güzel günleri yakaladı. Bunda mevcut yönetimde yeralan Meteoroloji Uzmanı Ayşegül Akıncı Yüksel’in parmağı olduğu hususunu kampta kendisi ile yaptığım sohbette bizzat tespit ettik!

Cumartesi başlayan kampa katılanlar ertesi sabah Nif zirve etkinliği yaptıktan sonra Pazar günü bizim gibi günübirlik gelenlerle birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yılmaz’ın açılış organizasyonuna katıldılar. Öğleden sonra Nif yamaçlarında yapılan kısa bir doğa yürüyüşü yaptıktan sonra tekrar kamp yerinde kalanlarla vedalaşarak Kavaklıdere’ye yürüdük.

Bu etkinlikte çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

İDADİK 2010-2011 Sezon Açılış Kampına Katıldık (17 Ekim 2010)” hakkında 2 yorum

  1. Şinasi abicigim, seni tekrar aramızda görmekten çok mutluyum. İDADİK Aile’sine hoş geldin Abi. Saygılarımla…

  2. Sevgili Altan, ben de çok mutluyum tekrar beraber olduğumuz için. Aslında hiç ayrılmamıştık ki! Sen biliyorsun ama bu sayfayı okuyan misafirler için yazıyorum: 2003 yılında emekli olup Ankara’ya taşınınca zorunlu bir mekan ayrılığı olmuştu. Ama tekrar İzmir’e yerleştim ve İdadik’li Dostlarla beraberim gene. Selam ve sevgilerimle tüm İdadik üyelerine bu bahane ile iyi etkinlikler, mutlu günler dilerim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir