İdadik-Bisiklet Hatundere-Foça Turu (30 Nisan 2017)

Can Uysal rehberliğindeki İdadik-Bisiklet grubunun Hatundere-Foça turuna katılmaya karar verdim. Toplamda 60 km olarak Google-Earth haritasından ölçtüğüm parkurun, Gerenköy kavşağından katılarak ancak yarısını yaptım. Gene de Foça yokuşlarında kendimi deneme imkanım oldu. Bu benim İdadik-Bisiklet’le tırmanma zorlukları olan bir parkurdaki ilk bisiklet etkinliğim.

IMG_7034İdadik Bisiklet grubundan tanıdıklarım Can Uysal, Hüseyin Keçeci, Levent Beyoğlu ve diğer arkadaşlarla bugün 7 kişi olduk. Bağarası’nı geçtikten sonra Foça’ya doğru rampalar başladı. Özellikle OPET’ten sonra sol taraftan devam ederken Askeriye rampasında 2 defa mola vermek zorunda kaldım. Tırmanış bitince Foça manzarası seyrederken fotoğraf çektik.

Foça’da kısa bir tur atıp bir lokantada yemek yendi. Ben de her zamanki gibi sandviçimi yedim. Daha sonra tekrar yola koyulduk. Bu defa Foça çıkışındaki kavşaktan itibaren Askeriye rampasını hiç durmadan pedalladım. Tepeye geldiğimde gerçekten çok yorulmuştum ama grubun övgülerini aldığım için çok mutlu oldum. Özellikle Hüseyin sürekli yardımcı oldu ve moral verdi. Hatta bundan sonra bütün etkinliklere katılabileceğimi söyleyip teşvik etti.

Bu güzel bisiklet etkinliğinde çektiğim fotoğraflardan hazırladığım albümü aşağıda görebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir