ÖZÜM ve ANDREW’in Düğün Kutlaması (7 Ekim 2017)

Sevgili Yeğenim Özüm Yüksel ve Andrew C.Riehm, evliliklerini, Tennessee Knoxville’deki Riehm’lerin evindeki temsili nikah töreni ve düğün yemeği partisi ile kutladılar. Ben Türkiye’deki düğün kutlamasına katılmayı tercih ettiğimden Türkiye’den giden gurubu İzmir’den uğurladım. Ayşen düğünde çocuklarını ve torunlarını görme aşkıyla adeta uçarak gitti!

Gerçekten de İzmir-İstanbul-Paris-Atlanta’ya uçtular ve sonrasında Knoxville’ye otomobille intikal ettiler. Ertesi sabah kaldıkları otelden arayan Ayşen, 30 saatlik yolculukta hiç zorlanmadığını ifade etti. Amerika’ya birlikte yaptığımız yolculuklardaki zorlanmalarını hatırlatarak dedim ki: Bütün nazı banaymış!

Aşağıdaki temsili nikah töreni ve düğün kutlama videolarını Can çekmiş:

Kardeşim Sinan Yüksel Özüm’ü tören alanına getirirken Maya yollara ve Andrew’a süslemeler atıyor. Everest de orada, Leela da. Ayşen çekim yapıyor, Övünç Masha Kamer nedimeler. Cem temsili Nikah Memuru, Özüm’ün Annesi Necla ise izleyiciler arasında; bu ABD adeti böyle, nikah törenlerinde anneler yok sayılıyor sanki!

Ertesi günlerde Cem’le konuştuğumda, Maya’nın şarkıya katılmasının planlanan bir şey olmadığını öğrendim. Hatta Maya ilk defa böyle bir şey yapmış, zira daha önceleri şarkıya katılama taleplerini hep reddedermiş. Bu nedenle Maya onlara da sürpriz yapmış oldu. Bundan sonrası gelir artık ve üçü birlikte birçok şarkı söylerler!

Çocukların sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan yararlanarak hazırladığım aşağıdaki albümden de görebileceğiniz gibi düğün kutlaması çok güzel olmuş. Dönüşte anıları dinleyeceğim kuşkusuz. Şimdilik son bir şey söylemem lazım, Özüm ve Andrew başroldeydi ama, en mutluları Ayşen idi!

Bu nedenle aşağıdaki albüme düğün partisi dışında evlatlar gelinler ve torunlarla ilgili tüm resimleri ekledim. İyi seyirler.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir