Tire Akyurt’tan Küçükkale’ye Yürüdük (8 Mayıs 2011)

Mayıs ayı ile birlikte günler iyice uzayınca daha uzak yerlerde günübirlik yürüyüşler yapmaya başladık. İdadik B gurubu 17 arkadaş, Rehber Hüseyin Keçeci önderliğinde Tire Akyurt Köyü’nden Küçükkale’ye yürüdük. Bahar mevsiminin güzelliklerini yaşadık; çiçek bahçelerinin içinden geçtik, kuşların şarkılarını dinledik.

Sabah Akyurt’taki köy kahvesinde kahvaltı yaptıktan sonra 10 civarında başlayan yürüyüş, saat 14’e kadar daha ziyade tırmanış olarak sürdü. Bir saat öğle molası verdikten sonra gene kırlar arasından, çiçekler içinden yürüyerek Saat 18 civarında Küçükkale-Tire karayolunda etkinliği sonlandırdık. Yaklaşık 20 km süren yürüyüşte Aile Dostumuz Ayhan Yörük de bizlerle birlikte oldu.

Bu güzel etkinlikte çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimi aşağıdaki  linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.


Tire Akyurt’tan Küçükkale’ye Yürüdük (8 Mayıs 2011)” hakkında 2 yorum

  1. Abi, gördüklerinizin ve yaşadıklarınızın bir kısmını bu ekranlara yerleştirmişsiniz; ne güzel! Bir çoğumuzun hayal bile edemediği veya hayal edip gerçekleştiremediği güzellikleri yaşıyorsunuz, tebrikler.Temenni ederim ki yurtdışı seyahatlere de çıkarsınız. Bu arada dünyanın merkezine de uğrarsınız, ve de taçlandırmış olursunuz. Selamlar.

  2. Mütevazi dağcılık kulübümüzle, memleketimizin dağlarında, haftasonu yürüyüşleri yapıyoruz. “Bir başkadır benim memleketim”. Her yeri güzel değil mi? Hele Kastamonu; dağları, ovaları, ırmakları, kanyonları.. Hele hele de insanları..
    Hayal edip de yaşayamamak diye birşey olamaz, zaten bu doğada yaşıyorlar. Elinden tutan mı var? Fırsat buldukça çık doğaya..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir