Can Annie Ödülüne Aday Oldu! (6 Aralık 2011)

Oğlumuz Can Yüksel’in,  “Puss in Boots” filmindeki çalışmalarıyla,  Annie Ödülüne aday olduğu açıklandı. Türkiye’de 12 Şubat 2012 tarihinde gösterime gireceği ilan edilen film Can’ın 4. filmi ve bu defa “Bireysel Katogori”de ödüle aday oldu. Haberin linki aşağıda verilmiştir:

http://www.annieawards.org/consideration.html#8

Can’ın animasyon dünyasının oskarları sayılan Annie ödülüne aday olması ailesi olarak bizleri çok onurlandırdığı gibi, o uzun listede bir Türk adının yer almasıyla hepimize gurur vermiştir.

Tebrikler Can, “4 Şubat 2012 tarihinde ABD Los Angeles Holywood UCLA Royce Hall’de sonuçları açıklanacak olan o ödülü kap!” diyorum.

Bir süre önce (30 Ekim 2011) Çizmeli Kedi filminin nasıl hazırlandığını anlatan bir video yayınlanmıştı:

http://www.etonline.com/movies/115563_Animation_Secrets_of_Puss_in_Boots/index.html

Can Annie Ödülüne Aday Oldu! (6 Aralık 2011)” hakkında 15 yorum

  1. Şinasi Bey,

    Oğlunuz Can Annie 2012 ödüllerine aday olmuş. Ben de bu sabah sinema sitelerini incelerken gördüm. Bir Türk’ün adını o listede görmek beni çok sevindirdi. Sonra “Kim bu Can Yüksel?” araştırırken sizin sitenizi buldum ve oğlunuz olduğunu öğrendim.

    Sizden bir de ricam olacak. Bu haberi muhtemelen çoğu kişi görmeyecek. Kendi blogumda (artunbotke.blogspot.com) bu haberi duyurmak istiyorum. Oğlunuzun mail adresini alabilir miyim? Belki internet üzerinden küçük bir röportaj yaparım.

  2. Merhaba,
    Artun Bötke’nin yorumunu buraya kopyaladım. İstediği mail adresini aşağıda yayınlıyorum:

  3. Şinasi Hocam,
    Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Bir Türk’ün burada adının olması, hele ki bunun, bizim Can olması, muhteşem. Kendisini ve sizleri tüm kalbimle tebrik ediyorum. İnşallah Annie 2012 ödülünü alır, almazsa da çok önemli değil. Yarışanların içinde Can’ın isminin olması da başlı başına ödül.

  4. Teşekkür ederim Ayhan, bizler kadar heyecan ve mutluluk duyduğun için.. Gerçekten bu defa hem biz onurlandık, hem de aslında Türkiye gururlanmalı. Zira bu animasyon film, oyun ve reklam sektörü bildiğimiz sinema filmi sektöründen daha popüler ve büyük bir sektör ABD’de. Ve Annie ödülleri bu sektörde “oskar” değerinde. Yani Can’ın başarısını şöyle de diyebiliriz: Bir Türk Oskara Aday Oldu!

  5. Tebrik ederim. Ödülü alacağından eminim. Çok beğendim, gurur duydum.

  6. Çok sevindirici bir haber. Bu benim başarımmış gibi mutlu oldum. Umarım sonuçlar açıklandığında sevincimiz katlanır. Sizi ve sevgili Can’ı, canı gönülden kutluyorum…..

  7. Çok teşekkür ederiz Hafize Hanım,
    Can’ın başarısı hem bizi hem sizleri, yani hepimizi mutlu etmeye değer bir haber.. Bir Türk Oskara aday olsaydı ne kadar ses getirirdi tahmin edebilirsiniz. Aslında bu oldu ama ülkem insanı farkında değil..

  8. Sevgili Şinasi,
    Çocukların başarısı bizim gururumuz.
    Haberi Ayhan Yörük’ten aldık.
    Sevincinizi ve gururunuzu paylaşıyoruz.
    Bu durumda filmi de görmek şart oldu.
    Sevgiler.
    Birsin-Ali
    KUYUCU

  9. Sevgili Birsin ve Ali Kuyucu,
    Çok teşekkür ederiz. Doğrusu filmi biz de merakla bekliyoruz. Özellikle “Tornado” sahnelerini; zira tamamen Can’ın elleirnden çıktı.
    Selamlar, sevgiler..

  10. Gerçekten gurur verici bir haber. Can’ın, genelde Yüksel ailesinin başarısını yürekten kutluyorum. Dileğim ödülün sahibi olmanızdır.
    Erol Çırak

  11. Teşekkür ederiz Erol,
    Hakikaten gurur verici bir olay. Ödülümüzü aldık hissediyoruz; aday olması başlı başına ödül.
    Selamlar..

  12. Şinasi abi haberi daha bugün duydum, inanın çok sevindim.İnşallah bugün oğlunuz Can bu ödülü bileğinin hakkıyla alır; dualarımız Can’la beraber.

  13. Merhaba Ülkü Bey,
    Cumartesi akşamı ödül töreni yapılacak LosAngeles’de. Bizde Pazar sabahı olacağı için ancak akşam dağ yürüyüşü dönüşü sonucu öğrenebileceğiz. Eğer kazanırsa bizi çepten arar herhalde. Bizim için bu ödüle aday olması yeterince mutluluk oldu, ama bir de ödülü alırsa muhteşem olur. Selamlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir