Yeni Yıl Yemeğinde Çeşme Altınyunus’dayız (24 Aralık 2011)

Merhaba Dostlar, bize katılmak isterseniz hala yer var…

Aşağıda duyuru metnini bulacaksınız(Bir kişi 110 TL):


Sevgili İDADİKliler; ”Geleneksel İDADİK YeniYıl Yemeği” mizi bu yıl, ÇEŞME- ALTIN YUNUS Termal Otel’de 24 -25 Aralık 2011 de gerçekleştiriyoruz. 24 Aralık Cumartesi saat 14 00 ten itibaren otele giriş ile başlıyan program, akşam müzik eşliğinde Gala Yemeği , ertesi sabah Açık Büfe kahvaltı ile devam edecek, Pazar günü 12 00 de otel çıkışı ile sona erecektir.
İlk 19 oda deniz manzaralıdır.

 

Rezervasyon için son tarih, 16 Aralık 2011 dir. Rezervasyonlarınızı Sosyal Etkinlik Kolu’nda görevli arkadaşlarımız; Bülent SERTER GSM: 0 532 262 58 25 Canan ULUSOY GSM: 0 532 393 46 13 yaptırabilirsiniz. NOT: Listelerin kesinleşme için ilgilenenlerin 19 Aralık 2011 Pazartesi akşamına kadar Bülent Serter veya Canan Ulusoy’a ulaşmaları önemle duyurulur.

 

 

 

PROGRAM BİLGİLERİ:

Program süresince BİO VENÜS Sağlıklı Yaşam Bölümü ve Termal Merkezi‘nden ücretsiz olarak faydalanacağız. (Açık kapalı Termal havuzları, Thalasso havuzu, Sauna, Türk Hamamı ve Fitness Center) Çocukları ile katılmak isteyenlerin (aynı odada kalmak koşulu ile) ilgili arkadaşlarımıza bilgi vermeleri gerekmektedir. Kendi araçlarıyla gelmiyeceklerin bu isteklerini kulüp sekreterliğimize veya organizasyon da görevli arkadaşlarımıza bildirmeleri halinde, ulaşım aracı temin edilecektir. GALA Yemeği Menüsü:

Yoğurtlu semiz otu Tekmil fava Deniz börülcesi

Beyaz peynir Tulum peynir Kabak dolma Domates – salatalık, Uskumru füme dilim Limon Çim çim karidesli risotto Frite sebzeler eşliginde Ispanak yatağında mısır unlu levrek filetoları  ızgara sebzeler marine yeşillikler eşliğinde ve limon sos ile Kornet içerisinde incir dolma tatlı tahin sos ile Limitsiz Yerli İçki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir