GAGATAŞ ETKİNLİĞİ (18 Ağustos 2019)

2019 Yazı ikinci Gagataş etkinliğinin, 2007’den beri yaptığım 27 Gagataş yürüyüşünün en yüksek katılımlısı olacağını bekliyordum. Zira bu yaz, her sabah güneş doğarken Çanak Sabah Yürüyüşçüleri olarak yaptığımız sabah yürüyüşlerine, komşu sitelerimiz Fotaş ve OliviaVillage’den güzel katılımlar olmuştu. Özellikle şu anda 50’ye varan yürüyüşçülerimiz içinde, 22 ile en yüksek paya sahip OliviaVillage’lı arkadaşlarımızın muhteşem katılımları, bizim mütevazi organizasyonumuz için gerçekten göz kamaştırıcı!

14 Ekim 2017 tarihinde Villakentli komşularımızla yaptığımız Gagataş Yürüyüşü, 22 kişi ile halen en yüksek katılımlı etkinlik olmaya devam ediyor. Zira bu sabah Çanak Sitesi girişinde başlayan katılımlar, Fotaş ve arkasından OliviaVillage sitelerindeki arkadaşlarla sayımız 19’da kaldı. Ancak bu da çok iyi, zira bugün olmayan önceki yıllardan beri kadim katılımcı 4 arkadaşımızla birlikte önümüzdeki günlerde yeni bir rekora ulaşabileceğimizi umuyorum.

Her sabah yaptığımız doğa yürüyüşlerine göre nispeten daha uzun bir etkinlik olan Gagataş yürüyüşü için serin bir Pazar gününü beklerken, Dün itibariyle rüzgarlı bir haftasonuna girince, hemen Gagataş etkinliğini devreye aldık. Nitekim hafif serin esintili hava, yürüyüşü Ağustos sıcağından sakındı. Hatta Gagataş zirvesinde üşütmemek için molayı çok uzatmadık. Birkaçımız Gagataş’a çıktı, diğerleri Gagataş dibinde dinlenmeyi yeterli buldu. Sonra hepbirlikte Gagataş önünde poz verdik!

Sazlıca Eminağa Evleri tarafından gelip ulaştığımız Gagataş Tepesin’nden sonra inişe geçerek, toprak yoldan devamla Siteler tarafına yöneldik. Bu şekilde en aşağılara kadar inişi sürdürüp, vadi tabandan  Sitelere varan son yükseltiyi aşıp, etkinliği bitirdik.

Bu etkinlikte çektiğim fotoğraflardan ve arkadaşlarımın medyada paylaşılan fotoğraflarından seçtiklerimle hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.  

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir