Emiralem’den Çamiçi Köyü’ne (3 Kasım 2019)

Bugün Kadim Rehberimiz Zafer Gürhan rahatsızlandığı için, Mehmet Tural’a gönderdiği rotada, Menemen Emiralem’den başlayıp Bornaova Çamiçi köyüne kadar Yamanlar Dağı trans etkinliği planladık. Aracımızla Emiralem Köprü mevkii dediğimiz noktadan yan yola girip asfalt bitinceye kadar devam ettik. Piknik alanı olarak kullanılan bölgede araçtan inip etkinliği başlattık. Genelde yoldan hiç ayrılmadan en yukarılara kadar tırmandık. Sadece birkaç defa yol ayrımlarında seçim yaparak Karagöl’e giden asfalt yola ulaştık. Karagöl’ü yukarıdan görerek bir süre patikalardan devam ettikten sonra, uygun bir noktada öğle molası verdik.

Öğle molasından sonra tekrar yürüyüşe geçip, Yamanlar Transını tamamlamak üzere Bornova Çamiçi’ne kadar inişi sürdürdük. Çamiçi köyünde güzel bir kahvehanede aracımızı beklerken biraz yorgunluk attık.

Benim Wikiloc kayıtlarım öğle molasına kadar mevcut; 6 km çıkış yapmışız. Mola sonrasında ya kayıtı başlatmayı unutmuşum, ya da bir şekilde kayıt başlamamış; arkadaşlarımın paylaşımından toplam 17 km’lik bir etkinlik yaptığımızı tesbit ettik.

Bu etkinlikte çektiğim fotoğraflardan ve arkadaşlarımın medyada paylaşılan fotoğraflarından seçtiklerimle hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.  

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir