İDADİK BOZDAĞ KIŞ DAĞCILIK ŞENLİĞİ (15-16 Şubat 2020)

2015 yılında Bozdağ’da kaybettiğimiz Dürdane Seringeç’in vefatından sonra Bozdağ dağcılık etkinliklerine kapanmıştı. Yıllarca yapılan birçok başvurularımızdan sonra nihayet bu sene gerekli izinler alınınca 15/16 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen 19. İdadik Bozdağ Kış  Dağcılık Şenliği’nde zirve etkinliği yapma imkanı oldu. Dağcılık kulüplerine gönderilen davetiyede yazan programa uygun olarak 15 Şubat Cumartesi günü Bozdağ Mehmet Sezgin Parkı’nda kamp kuruldu, akşamüstü Şenlik Törenleri yapıldı ve ertesi sabah valilikçe izin verilen klasik rotadan Bozdağ Zirve Etkinliği gerçekleştirildi.

Biz Ayşen’le, dağcı dostlarımız Serpil Tanrıkulu ve Deniz Aktürk’le birlikte günübirlik programa katıldık. Şenlik törenlerine kadar günü Bozdağ’da geçirdik. Akşamüstü yapılan törenlerde bana da “İdadik’te 25 Yıl” plaketi verildi. Gün sonu geleneksel kurufasülyeli akşam yemeğini yedikten sonra, biz İzmir’e döndük.

Şenlik Saygı Duruşu, açılış konuşmalarından sonra İdadik 2019 Kış Dağcılık Eğitimi Eğitmen ve Sporculara Katılım Belgeleri, İdadik’te 25 Yıl Plaketi takdimleri, 2019 Peak-Lean Ekspedisyonu ve Esengül Kıran’ın Zirve Çıkışı sunumları ile devam etmiştir.

16 Şubat 2020 Pazar sabahı Kış Dağcılık eğitimine sahip İdadik ve misafir kulüplerin sporcuları ile birlikte İdadik Rehberi Ümit Yılmaz önderliğinde Bozdağ Zirve Etkinliği yapılmıştır.

İdadik Bozdağ Kış Şenliği’nde çektiğim fotoğraflardan ve arkadaşlarımın medyada paylaşılan fotoğraflarından seçtiklerimle hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.   

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir