Villakent Kırsalı (24 Mayıs 2020)

Villakent Mahallesi’ndeki kapı komşumuz Oya ve Mehmet Boran çifti ile bu sabah Villakent kırsalında Araptarlası mevkiine kadar doğa yürüyüşü yaptık. Sabah gün doğarken başladığımız yürüyüşte serin bir güne başlarken, 7,5 km süren yürüyüşten sonra güneşin etkisiyle ortalık iyice ısınmıştı.

Bu küçük etkinlikte çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimle hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Villakent Kırsalı (24 Mayıs 2020)” hakkında 2 yorum

  1. Corona virüs belasından dolayı 3 aydır şehir merkezinde evin kapısından çıkmayıp, dışarıdan gelen herşeyi sterilize edip, fırından ekmek için almamak için evde ekmek yapmak, normal pazara bile gitmemek gibi dışarısı ile alakayı minimuma indiregeyen bir yaşam sürerken sizin bu anılarınız bize virüsü unutturdu. Ne kadar bu virüsten etkilendiniz bilemem ama bir süredir gezilerinize ara verdiğiniz aşikar, İnşallah hayat normale döner de yine gezi anılarınızı zevkle takip etmeye devam ederiz.Sizi hayranlıkla takip eden bir takipçiniz. Sağlıklı günler dilerim. Selamlar.

  2. Merhaba Ersan Taşlı. Yorumunuzu şimdi okudum. Övgü dolu cümleleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok onurlandım. Hernekadar blog yazılarımı daha çok kendim için yazıyorum diyorsam da, Sizin gibi okuyanlarım olduğunu öğrendiğimde çok keyifleniyorum. Zira çoğu kez en yakınlarımın bile yazılarımı okuduklarından emin değilken, tanışmadığım insanların yazdıklarımı okuduklarını duymak çok hoş. Bu haberler beni motive ettiği gibi, blog sayfama biraz daha özen gösterme sorumluluğu doğuruyor. Nitekim yaşadığımız Virüs Salgını nedeniyle eve kapanınca blog sayfamı güzelleştirmeye heveslendim. Çalışmalarım halen devam ediyor. Öncelikle fotoğraflarımın izlenmesini kolaylaştırmak için, blog sayfamın mimarı oğlum Cem Yüksel’in önerisi ile, gereksiz yere çok büyük olarak yüklediklerimi küçültüyorum. Ayrıca çok tekrar olan fotoğraflardan seçmeler yapıyorum. Yeni yazılar(Bloga başladıktan sonrakiler) ve anıları düzenliyorum. Bu gibi çalışmalar birkaç salgın beni meşgul edecekmiş gibi gözüküyor!
    Selamlarımla sağlıklı günler dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir