Lastik, BatıLastik’in İşidir – 17 Temmuz 2020

Geçen hafta otomobilimi periyodik zorunlu muayene için Aliağa TüvTürk İstasyonu’na götürdüğümde, bu resmî kurumda araç sahiplerine reva görülen insanlık dışı muameleyi yaşadıktan sonra, yeni lastik ihtiyacım nedeniyle tavsiye üzerine gittiğim BatıLastik Çiğli Şubesi’ndeki müşteri memnuniyetimi yazmak istiyorum. Bu işyerinde müşteriyi evindeki rahatta hissettirmek gibi misyon üstlenmişler sanki. İlgi, saygı, güleryüz, ikramlar ve sohbetlerle örnek bir profesyonellik gösteriyorlar.

BatıLastik Çiğli Şubesi’nin girişte bir otopark, karşıda lastik servisi alanı ve yan tarafta bekleme salonu ile 2 idari yazıhaneden oluşan bir yerleşim düzeni var. Sadece müşteriler için hazırlanan bekleme salonu değil, diğer bütün mekanlar temiz ve özel bir zevkle döşenmiş. Sanki lastik servisi değil, küçük bir sanat galerisine gelmiş gibi oluyorsunuz. Bunda aslında bir sanatçı olan, ama aile mesleği olarak lastikçiliği sürdüren İşyeri Sahibi Levent Bölükbaşıoğlu’nun özen ve zevki olduğu kesin.

Batı Lastik Çiğli Şube’sinde otomobilime 4 yeni lastik  taktırdım. Balans, öndüzen ayarları ve başka servisler aldım. Batı Lastik’in başka şubeleri de olduğu için lastik sirkülasyonu sayesinde yeni tarihli lastikler var ve fiyatları uygun. Servis elemanları bilgili ve saygılı. Her türlü lastik servisi konusunda deneyimli bir firma olduğunu ilk deneyiminizde görüyorsunuz.

Bu işyerinin iyi yönetildiği, personelin davranış ve yüz ifadelerinden anlaşılıyor. Çalışma ortamlarının temizliği ve ferahlığı yanında, sadece umumi tuvaletinin temizliği ve zevkli döşenişi bile insana gösterilen saygının bir işareti olarak görülebilir.

Sonuç olarak İzmir’deyseniz, BatıLastik sayesinde lastik ihtiyaçlarınızı sorun etmenize hiç gerek kalmayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir