Salt Lake City’de Şehir Turu (2 Aralık 2012)

Buranın yerel meteoroloji yayınında güney ve güneybatıdan 45 km/h rüzgar  hızı  ve öğleden sonra sağnak  yağış tahmini yapılınca şehirde bir yürüyüş yapmayı tercih ettik. Evimizin doğusundaki Olympus dağına doğru mevcut ilkokulların panoramik fotoğraflarını çekmek üzere sabah kahvaltısından sonra Ayşen’le yola çıktık. Molasız 5 saat süren yürüyüşümüzün sonuna doğru başlayan yağmurdan fazla ıslanmamak için planladığım son 2 ilkokulu pas geçerek eve yöneldik.

Yürüyüş sırasında sürekli olarak Olympus dağını izledik ve toplam 7 tane ilkokulun fotoğraflarını çekerken dağ hep geride fon oluşturuyordu. Toplam olarak 20 km’den fazla yol aldık ve 1400-1500 metre yüksekliklerde ortalama 100 metre  civarında yükseklik kazandık. Böylece hem şehrin bu bölgelerini yakından görme imkanımız oldu, hem de iyi bir B yürüyüşü yaptık.

Bu şehir turu etkinliüinde çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimden hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir