Los Angeles’de Bir Marina Del Rey (28 Şubat 2013)

Marina Del Rey (uydudan)Salt Lake City’deki karlı buzlu günlerden sonra Los Angeles’deki evlatlarımızı ziyaret için dün geldiğimiz hava alanında uçaktan inince karşılaştığımız bahar havası, hatta yaz havası çok hoş bir etki bıraktı. Kamer bizi ünlü gezinme ve alışveriş mekanı Glendale Galleria’ya götürdü; güneşin ışıklı ortamından uzak kalmamak için öğle yemeğini de bir lokantanın bahçesinde yedik. Bugün de gene dışarıda bir program yaptık ve Los Angeles’deki en büyük insan yapımı küçük deniz araçları marinası olan Marina Del Rey’i gezdik. Özlediğimiz güneş ve deniz manzaraları ile güzel bir gün geçirdikten sonra, adeta uzun süredir kapalı ortamlarda kaldığımızın acısını çıkarırcasına, akşam Can’la tenis oynamaya gittik!

KamerCanAysen

Los Angeles’in tatil şehri havasındaki Pasifik kıyılarının gözde yerlerden birisi olan Marina Del Rey, çeşitli tekne ve yelkenlilere güvenli bir liman olmaktan başka çevresindeki tesislerle şehir hayatından bir nebze uzaklaşmak isteyenlere bir çok açık hava aktivitesi yapma olanağı veriyor. Plajları, yürüme koşma yolları, şehirle bütünleşik bisiklet parkurları, çocuk yaşlı herkese hitap eden parkları marinanın çevresine serpiştirilmiş. Ayrıca çeşitli lokanta ve kafeler,  alışveriş mekanları dekoratif görünümleriyle ortama özel bir güzellik katıyor. Satış için sergilenen tekneler ise görebildiğimiz kadarıyla el yakıyor!

Okyanus kıyısından karaya açılmış bir oyuk görünümündeki marinada uçuşan martılar ve pelikanlar dışında  muhtemelen bir çok deniz canlısı yaşıyordur. Biz seslerini duyduğumuz deniz aslanlarının ancak uzaktan videosunu çekebildik. Bu videolar çok büyük yer işgal ettiğinden küçültmem gerekiyor, şu anda yayınlayamıyorum.

Marina Del Rey’de çektiğim fotoğrafları aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

 

Los Angeles’de Bir Marina Del Rey (28 Şubat 2013)” hakkında 2 yorum

  1. Merhaba;

    Seyrekköy villakentte yaşam ile ilgili size bir kaç konuda fikir danışacaktım. Yardımcı olur musunuz?

    Selamlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir