İkinci Torunumuz LosAngeles’de Doğdu: Bu Bir Oğlan! (9 Kasım 2013)

1461699_10152051313956842_2101363540_nKüçük oğlumuz Can ve eşi kızımız Kamer’in erkek evlatları LosAngeles saatine göre 8 Kasım 2013 tarihinde dünyaya geldi. Hem Anne Kamer ve hem de torunumuzun çok sağlıklı olduklarını Can bildirdi. Bu mutlu haberle yaşamımızda yeni bir güzel sayfanın başladığını düşünüyorum. Çocuklarımızın büyüyüp çocuklara karışmasını izlemek ne kadar muhteşem bir deneyim! Herkesin bu mutlulukları yaşamısını diliyorum.

İkinci Torunumuz LosAngeles’de Doğdu: Bu Bir Oğlan! (9 Kasım 2013)” hakkında 5 yorum

  1. Abi yeni torununuzu tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Can Beyi ve eşlerini de tebrik ederim. Mutluluklarına mutluluk katmışlar. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

  2. Everest Leo Yüksel 2. torunumuzun ismi.
    Çok beğendim, hem Everest’in dağ doğa hatırlatması hem de ikinci ismin kısalığı ve Leo derkenki müziği; bana Maya derkenkini çağrıştırdı. Tebrik ederim çocuklar, harika bir isim koymuşsunuz. Tabi bu harika oğlana daha aşağısı idare etmezdi!
    Sevgili Everest Leo, Sana mutlu ve uzun bir yaşam diliyorum; umarım biz de çoğunu beraber yaşarız…

  3. Teşekkür ederim İsmail. Darısı başına diyorum: Yavaş yavaş sen de torun torba yaşlarına geliyorsun artık.
    Hayırlısı olsun inşallah.
    Selam ve sevgilerimle iyi günler dilerim.

  4. Bu gün telefon ile konuşurken konu blog sayfasına gelince bir süredir takip etmediğimin ayırdına vardım. En son Nif kampını okumuş ve hayıflanmıştım. Eh nede olsa biz de dağda konaklayabilecek donanıma az çok sahiptik. Ama çalışma şartları zaman yaratmaya engel teşkil ediyor halen. O da sonuna geldi zaten. Bu arada ikinci toruna sahip olduğunuzu sevinerek öğrendim. Uzun ve sağlıklı bir yaşam dilerim küçük Everest Leo’ya, size de bir an önce kavuşmak temennisi. Görüşmek üzere.

  5. Teşekkür ederim Çetin. Kulübümüzün açılış ve kapanış kampları herkese açık oluyor; yani Üye olmadan da katılmak mümkün. Bu defa geçti ama seneye beraber oluruz inşallah.
    Yakında 2. torunumuz Everest ile bir süre beraber olmak üzere ABD’ye uçuyoruz. Orada fırsat buldukça blog sayfam üzerinden paylaşımlar yapabileceğimi umuyorum. Görüşmek üzere hoşçakalın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir