Can Annie Ödülü’ne Gene Aday Oldu (2 Aralık 2013)

CizmeliKediOğlumuz Can Yüksel, 6 yıldır çalıştığı DreamWorks firmasındaki 5. animasyon filminde, Efekt Lideri görevi ile 3. defadır Annie Ödülü’ne aday oldu. Animasyon filmlerinin oskarları olarak kabul edilen ödüllere Can bir defa ekip olarak(Sherk The Third) ve bir defa da tek başına(Çizmeli Kedi) aday olmuştu. Bu defa da Turbo filmindeki perfomanslarıyla gene ekip olarak aday oldular; ancak O şimdi ekip lideri (FX Lead). Bu durum adaylığı daha da anlamlı kılıyor. Hele Şubat 2014’de yapılacak törenle sonuçlar açıklandığında ödülü kazanırsa, işte sözün bittiği yer olacak o zaman! İnşallah diyoruz ve ümitle bekliyoruz..

http://www.thewrap.com/Annie-Awards-Nominations-Frozen-Wind-Rises-Croods-Despicable-Me

Can Annie Ödülü’ne Gene Aday Oldu (2 Aralık 2013)” hakkında 4 yorum

  1. Çok sevindim. Çok gururlandım. Turbo filmini seyrettiğimizde çok başarılı bulmuştum. Filmin sonunda resmen tezahürat yapmıştık. İnşallah ödülü alır ve de tarihe geçer. Sanıyorum bizler, en az onun kadar hatta ondan çok seviniriz. Alamazsa da önemli değil. Bence aday olmak bile çok büyük başarı.

  2. Can, Turbo filmindeki çalışmasıyla 3. kez aday olarak davet edildiği 41.Annie Ödül Töreni’ne Ayşen’le birlikte katıldılar. Kamer’le töreni evde internet yayınından izledik. Can bu defa ödülü hiç beklemediğini defalarca ifade etmişti ama, biz gene de heyecanlandık. Neticede dediği oldu, favori olan Dreamworks’ün bir başka filmi Dragon ödülü kaptı.

  3. Şinasi bu türbo filmine nasıl erişebilirim bir yol gösterme şansın var mı ? olabilirse sevgili can’ın başarısını daha bir zevk ile yudumlayacağıma eminim.

  4. Merhaba Temel,
    Turbo filmi 17 Temmuz 2013’de ABD’de, 13 Eylül 2013’de de Türkiye’de vizyona girmiş. Biz de ABD’ye yolculuk hazırlıkları yaparken tesadüfen haberdar olduk; sevgili arkadaşlarımız Filiz ve Ayhan Yörük’le birlikte, Bornova Batı sinemasında izledik. Sinema aslında 3D çekilen filmi, bize 3D izletmedi. Biz bir şey demedik, zaten salonda sadece biz 4 kişiydik! Filmin ortalarında makinist bize seslendi: Ara verelim mi? Devam et dediydik.
    Bunu yazmamın nedeni, filmin pek ilgi çekmediğini vurgulamak. Onun için tekrar gösterime girer mi bilmiyorum.
    Biz filmi sevdik, oldukça eğlenceli bulduk. Türkiye’de DVD olarak bulunabilir sanıyorum.
    Selamlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir