Valencia Bridgeport Yerleşimi (4 Nisan 2014)

Santa Clarita şehri Valencia Mahallesindeki Bridgeport yerleşimi yapay bir kanal/göl çevresinde inşa edilmiş. Çevredeki yoğun trafikli yollardan sonra birden doğada bir göl kenarına gelmiş gibi oluyorsunuz. Kuğular, ördekler, su kuşları gölde yüzüyor. Evlerin çiçekli bahçelerindeki bahar dalları gölün çevresindeki yürüme yollarına sarkıyor.

Biz bugün Everest’i gezdirirken Bridgeport’un ancak çeyrek kısmını dolaştık. Vakit olursa bir başka zaman tamamını turlayacağız. Bugün çektiğim fotoğraflarla aşağıdaki albümü hazırladım.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

 

Valencia Bridgeport Yerleşimi (4 Nisan 2014)” hakkında bir yorum

  1. abi çok hoş görüntüler göl kenarımı deniz kenarımı yoksa akarsu ırmak nehir akıntılarından oluşturulmuş bir yermi anlayamadım ama herhalde küçük bir kasaba evler arabalar gözüküyor ama yengem çocuk gezdiriyor başka birileri yokmu biraz garip değilmi hakkını vermek lazım bakımlı bir yer yine çok güzel tadını çıkartıyorsunuz tebrikler selamlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir