SUMMER GROVE’DEN DICKS’E (4 Mayıs 2014)

Santa Clarita’da haftasonları dağ yürüyüşüne gitmediğimizde, şehirde yayalar ve bisikletliler için düzenlenmiş patikalarda uzun yürüyüşler yapıyorum. Mahalleler arasındaki parklar ve nehir yataklarına parelel olarak yapılmış bu patikalarda çoğu zaman doğada etkinlik yapmış kadar yeşillik ve kuş sesleri içinde spor yapma olanağı var.

Bugün değişiklik yaptım ve bu defa şehir içinde bir rota çizdim kendime. Summer Grove’deki bizim evden, Dicks ismindeki ünlü bir spor mağazasına yürüyerek gidip döneceğim. Bu rotada bazen cadde kenarlarındaki yaya kaldırımlarından, bazen de bisiklet parkurlarından yürüdüm. Haritadan incelemiştim, en fazla birbuçuk saatte hedefe ulaşabilecektim. Ancak son kısımdaki demiryolu hattı gözümden kaçtığı için, Dicks’in bulunduğu karşı tarafa geçemedim. Bu nedenle önümdeki ilk hemzemin geçitten dolaşmak zorunda kaldım. Böylece hedeflediğime göre yarım saat daha fazla yürüdüm ve 15 dakika dinlendikten sonra ayni yollardan geri döndüm.

SummerGrovedenDickse111Google Earth’den toplam 20 km olarak hesapladığım parkuru 4 saatte yürümüş oldum. Bu etkinlikte fotoğraf çekmedim. Yerine, geçtiğim kavşak noktalarının Google Earth’den aldığım görüntüleriyle aşağıdaki albümü hazırladım:

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir