Ferrari’ler Yürek Hoplatıyordu! (18 Mayıs 2014)

Amerika Ferrari Kulübü bugün(18 Mayıs 2014) Los Angeles Old Pasedena’daki Colorado Bulvarında 150 adet seçkin çağdaş ve antika Ferrari modellerini meraklılarının zevkine sundu. Can’ın Ferrari merakı, geçen sene onbinden çok kişinin katıldığı organizasyona bizi de Santa Clarita’dan yetiştirdi. Hem de minik Ferrari uzmanı Everest de beraberimizde!

FerrariAmblemiBuradaki Ferrari’leri para ödeyerek sahipleri sergiliyor. Bu nedenle Ferrari’lere dokunmak genel olarak istenmiyor. Ancak sahibi izin verirse binip fotoğraf bile çekinebilirsiniz. Tam burada bir bilgi vereyim, ABD’de Ferrari sahiplarinin ortalama yaşı 55 imiş!

Etkinlikle ilgili bilgilerde 30 Ferrari uzamanının 10 sınıfta ödül dağıtacağı yazıyordu. Neredyse bir Ferrari uzmanı olan Can da bize hemen her model için çeşitli açıklamalar yaptı. Bunları hatırlayıp burada tekrarlamam mümkün değil. Ancak seneye bu vakitlerde yolunuz Los Angeles’e düşerse, 2015 Ferrari sergisinde mutlaka Can’ı göreceksinizdir; çekinmeyin soru, Ferrari konusunda anlatmaya yorulmaz!

Aşağıdaki albümde etkinlikte çektiğim Ferrari fotoğraflarını görebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir