Maya’nın 2. Yaşgünü Partisi (25 Mayıs 2014)

Maya 2 Yasgunu PastasiGözümüzün ilk ışığı torunumuz Maya, 27 Mayıs 2012’de doğmuştu. Cem ve Masha 2. Yaşgünü Partisini 25 Mayıs 2014 Pazar günü kutlamayı planlamışlar. Ayşen’le birlikte, Maya’nın yaşgünü partisine katılmak üzere bir gün önce Los Angeles Santa Clarita’dan Salt Lake City’e geldik. Aslında sadece yaşgünü partisi bizi çok heyecanlandırmıyordu; orada kaldığımız 4 gün boyunca Maya ile beraber olmak bizim için hep partiydi zaten!

Cem ve Masha Yaşgünü partisinin bu seneki temasını Çiftlik Yaşamı olarak belirlemişler. Pazar sabahından itibaren günler önce hazırlıklanan parti sembolleri maketlerle ev ve bahçeyi süslenmeye başladık. Maya da bahçıvan kıyafeti ve kovboy şapkasıyla temayı tamamladı. Parti için kiralanan şişme oyun parkı sabah 10 gibi bahçeye kuruldu. Konuklar gelinceye kadar, fırsat buldukça biz de Maya ile birlikte biraz hopladık, zıpladık!

Maya 2 YGParti başlama saati olan 14’de ilk konuklar, Denver ve ailesi geldiler. Tanışma ve yiyecek içecek ikramlarımızdan sonra biraz sohbet ettik. Daha sonra diğer davetliler de aralıklarla partiye katıldılar. Çocuklu bebekli aileler, Maya için getirdikleri hediye paketleriyle partiyi renklendirdiler.

Toplamda 3 kız bir oğlan ve bir bebekle, beklenenden 4 eksik çocuklu parti, Maya’nın yaşgünü pastasının mumlarını söndürmesiyle pasta ikramına geçti. Pasta servisinden sonra Maya ile fotoğraflar çektik. Sonra tekrar bahçeye çıktık. Çocuklar zıplama parkını ve tema maketlerini çok sevdiler. Ebeveynlerin muhabbeti, çocukların oynamaları ile parti sürdü.

Maya’nın 2. Yaşgünü partisinde çektiğim fotoğraflardan hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

 

Maya’nın 2. Yaşgünü Partisi (25 Mayıs 2014)” hakkında 3 yorum

  1. Doğum günün kutlu olsun Maya. Yaradan seni nazardan korusun. Sana sağlıklı, uzun ömürlü, şanslı bir yaşam diliyorum.
    Ayhan Amcan

  2. Maya ne kadar da büyümüş, çok güzel bir kız olmuş. Çok mutlu görünüyor. Annesini, babasını ve sizleri kutluyorum.. Maya’ya da şanslı ve sağlıklı nice yıllar diliyorum..Sevgiyle büyüsün..

  3. Maya çok tatlı maşallah…doğum günü partisinden dolayıda çok mutlu görünüyor…iyi ki doğmuş iyiki böyle ilgili büyüklere sahip….mutlu yıllar Maya…sağlık ve sevgi içinde büyümeye devam….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir