Fikri’nin Anısına Bağyurdu Dededağ Zeybek Pınarı Yürüyüşü (14 Aralık 2014)

dede2014 035Takvimlere göre kış ortasında olmamıza karşın neredeyse bahar ılıklığında bir havada,  İdadik A Gurubu ile Bağyurdu köyünden Dededağı Zeybek Pınarı’na kadar çıktık. Vadi tabanındaki çınarların, meşelerin ve son kısımda kızılcık ağaçlarının içinden, kurumuş çınar ve meşe yaprakları kaplanmış patikalardan yürüdük. Vadi boyunca sis arasından çıkamayan güneş ışıkları, Zeybek pınarından sonra öğle molası verdiğimiz sağ sırttaki düzlükte gökyüzünü kapladı. Batıdaki Nif tepelerine kadar varan vadiler ve oradan sağa doğru kuzeydeki Spil kütlesi etekleri tamamen sisler içinde kalmıştı.

dede2014 080Bugün Ümit Yılmaz rehberliğindeki İdadik A Gurubu ve misafirler toplam 50 kişiyiz. 2002 yılında burada rehberlik yaptığı sırada vefat eden dostumuz kardeşimiz sevgili Fikri Hepseven anısına hersene yaptığımız bu etkinlikte bu defa da anıt mezarı başında saygı duruşu yaptık. Eşi Bedriye Hepseven ve oğlu Özgür de bizlere lokum ikram ettiler. Duygularını ifade edenleri dinledik, anılarını anlatanlara kulak verdik. Gene topluca fotoğrak çekildik ve biraz da buruk bir şekilde bu güzel günü Bağyurdu’nda bitirdik.

Bu güzel etkinlikte çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimden hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir