Sığacık Euphoria Otel’de Yeni Yılı İdadik’le Davulladık! (20 Aralık 2014)

Serpille2014Aralikİdadik’in artık gelenekselleşen yeni yılı karşılama yemeği, bu defa Seferihisar Sığacık mevkiindeki Euphoria tatil köyü tesislerinde yapıldı. Türkiye’nin İlk SakinŞehir(Cittaslow) ünvanı verilmiş yöresindeki bu kutlama gecesinde, gece yarısına kadar davul eşliğinde oynadık, eğlendik! Ertesi sabah başımdaki ağrı davul sesinden miydi, yoksa ucuz şaraptan mıydı emin olamadım ama, güzel bir kahvaltı ve kapalı yüzme havuzundaki eğzersizden sonra herşey yerli yerine oturdu gene!

İdadik Yönetim Kurulu tarafından başarılı bir şekilde organize edilen bu seneki “İdadik Gecesi” bizler için çok güzel bir minik gezi oldu. Hem Seferihisar bölgesini gördük, hem de çok güzel bir otelde haftasonu keyfi yaşadık. Çeyrek asırlık arkadaşımız Serpil Tanrıkulu da bizimle birlikte olduğu için ayrıca mutlu olduk.

Euphoria güzel ve temiz bir büyük tatil tesisi. Odalar ve mekanlar çok kaliteli, yemekler lezzetli. Personelin davranışları ve sunulan her türlü turistik ayrıntı birinci sınıf. Biz sadece gala gecesi hizmet veren müzik grubunu sevmedik. Ayşen’in ifadesi ile “dibe vurmuş bir eğlence”; bence “Kadifekale Berduş Tavernası” tarzında elektronik orglu, davullu bir orkestra! Müzik seçimleri ise tanımsız zevksiz. Yemek ve dans müziği yok, ille davullu göbek at kalça salla düzeni ve halay çekmeler. Bir ara baktım Ayşen de pistte!

Bu minik gezide Euphoria Otel’de ve “İdadik Gecesi’de çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimden hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir