A.Ü.Fen Fakültesi “Kimya72” Mezunları Gecesi (7 Şubat 2009)

Geçen ayın 7’sinde (7 Şubat 2009), Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü 1972 mezunlarından bir grup arkadaşımız, çoğu eşleriyle birlikte, Fakülte bahçesindeki Üniversite Lokalinde bir araya geldiler.

Eski dostlar Lokaldeki canlı müziğin tüm engellemelerine(!) rağmen bağıra çağıra hasret giderdiler.

Ama yetmedi; hem geceye katılanlar yeterince görüşemedi, hem de katılamayanlarla özlem giderilemedi. Bir sonraki toplantıda birlikte olma dilekleriyle gece sona erdi.

Gecenin görüntülerini mütevazi makinemle gece boyunca zaman zaman çektiğim aşağıdaki fotoğraflardan izleyebilirsiniz:

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

A.Ü.Fen Fakültesi “Kimya72” Mezunları Gecesi (7 Şubat 2009)” hakkında 2 yorum

  1. Bu guzel gecede bulunamamak buyuk sanssizlik.katilan tum arkadaslarima ne iyi ettiniz de katildiniz diyorum. en kisa surede tekrarini ve onceden haberdar edilmeyi umut ve temenni ediyorum.resimleriniz tek tesellimiz oldu.sinasi bukonudaki duyarliligin cok yerinde. bu guzel ortamda en kisa surede bulusmak uzere diyorum hoscakal.CEVDET.

  2. Silva dahil eski arkadaşların resmini dahi görmek büyük mutluluk oldu benim için. Değerli Şinasi kardeşim Fizik bölümünün de bu tür bir etkinliği olur da haber iletebilirsen mutlaka ama mutlaka katılacağım. Sevgi ve saygılarla gözlerinizden öperim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir