Balçova Behzattepe Etkinliği (15 November 2009)

Dün Petkim Dağcılık  grubundaki arkadaşlarımızla Karşıyaka Dağcılık Kulübü’nün düzenlediği Balçova Ilıcalar Behzattepe etkinliğine katıldık. Karşıyaka Dağcılık Kulübü’nün lideri Kani Çelikel ve eşi Aysel hanım bizleri gerçekten çok sıcak karşıladılar ve tüm gün etkinlik boyunca  bu sıcaklık sürdü. Esasen Kani Çelikel ve eşi 20 yıllık arkadaşımızdır. 1990-1991 sezonundaki doğa yürüyüşleri etkinliklerinde başlayan tanışıklığımız hiç eksilmeyen karşılıklı sevgi ve saygı temellerinde bugünlere kadar gelmiştir.

Balçova Behzattepe etkinliğinden sizler için seçtiğim fotoğrafları aşağıda izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz..

2 thoughts on “Balçova Behzattepe Etkinliği (15 November 2009)

  1. Şinasi Abi, 4 hafta öncesiydi yanılmıyorsam, Nurcan Ebru ve Elif le birlikte “Gagataş Tepesi Macerası” denemesi yaptık. Ben önce denize girip bir “Beyaz Ada” turu yaptığım için saat 4.30 da tırmanışa başlayabildik. Bende sırt çantası, yiyecekler ve termos çayı vardı. Dağ Çileği ağacına kadar bir saatte çıktık. Hava kararmasına kalmadan yarım saat yiyecek molası ve dağ çileği toplama işlemi ile birlikte 45 dakikada inebildik. İndiğimizde hava yeni kararmıştı. Zamanlama iyiydi. Elif çıkışta hiç yardım almadı. Nurcan ve Ebru bazen destek aldılar. Elif çok ilginçtir bir kediyi yazlıktaki evin önünden gel pisi pisi diyerekten Dağ Çileği ağacına kadar peşinden getirdi. Ve tekrar Elif’le ve bizimle birlikte kedi de o günkü gezi maceramıza ortak oldu. Köpek olabilir ama bir kedinin Elifl’e bu kadar uzun yol macerasına katılması beni şaşırttı. Eğer hava kararma problemi olmasaydı, sanırım Gagataş tepesine o gün varacaktık. Birdahaki sefere sabahtan hareket edecez inşallah..Ayşen hanıma selamlar, görüşmek üzere..

  2. Sevgili Kadir, bu yorum değil bal gibi bir yazı olmuş..
    Öncelikle ailecek hepinizi kutlarım. Ebru ve Elif’in bir gün çok başarılı birer sporcu olacaklarına inanıyorum. Bir sonraki Gagataş Tepesi çıkışınızda birlikte olmak dileklerimle selam ve sevgiler…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *