İlk Torunumuz Maya Lisa Yüksel Ithaca/NewYork’da Doğdu (27 Mayıs 2012)

Büyük oğlumuz Cem’in ifadesiyle: Maya dün dünyaya “Merhaba” dedi.  Cem ve eşi Masha çiftinin yavruları, ilk torunumuz Maya, dün sabah 7:24’de Ihaca/NewYork   Hastanesinde dünyaya geldi. Beyaz pembe tenli ve bol saçlı bebek Maya ilk fotoğraflarında bile göz kamaştıracak güzellikte!

Eminim ki her gün bu güzelliklerine güzellik katarak hem çok güzel hem de çok akıllı ve sağlıklı bir ilahe olacaktır.

Böylece gökten bir melek daha yeryüzüne inmiştir!

İlk Torunumuz Maya Lisa Yüksel Ithaca/NewYork’da Doğdu (27 Mayıs 2012)” hakkında 14 yorum

  1. Çok tebrik ediyorum anneyi de, Cem’i de Şinasi amca. Benim yerime tebriğimi iletirseniz çok sevinirim. Ne yazık ki artık Cem ile iletişim kuramıyorum. Eski dostlardan böyle güzel haberler almak çok iyi oluyor…

    Sevgiler ve selamlar…

  2. Merhaba Özgür, artık babalıktan dedeliğe terfi etmiş bulunuyorum! Neticede kaçınılmaz bir makam; sonunda ben de 63 yaşımda dede oldum! Çocuklar ve torun uzakta olduklarından şimdilik pek bir şey anlamış değilim ama, ileride görüştüğümüzde daha anlamlı olacaktır herhalde; daha doğrusu eminim..
    Bu ara Cem’i Facebook’tan kolayca bulabilirsin. Ayrıca özel blog sayfası da var: http://www.cemyuksel.com

  3. Sevincinizi heyecanla destekliyoruz!..
    Cici Babaanne ve Cici Dede’liğinizi tebrik ediyoruz…..
    En kısa zamanda torununuzu kucaklayabilmeniz dileklerimizle…

    Hoş ve sağlıkla kalın!..

  4. Sevgili Nihal ve Feridun Dostlar,
    Güzel temennilerinize teşekkür ederiz. Darısı başınıza diyeceğim ama hemen daha çook var diye düşünmeyin; bir de bakıyorsunuz ki evlatlar evlenmişler de çoluğa çocuğa karışmışlar bile, oluveriyor!..

  5. Şinasi bey, Sayın Başkanım
    anneyi, babayı, dedeyi ( başta dedeyi ) tüm yüksel ailesini tebrik ederim.Maya hanıma sağlıklı, başarılı, mutlu uzun ömürler dilerim.Şansı bol olsun.

    Saygılarımla

    Cemil Aktürk
    Ünilever Algida Dondurma Fabrikası İnşaatı
    KONYA

  6. Teşekkür ederiz Cemil.
    Çok mutlu olduk tabi; özellikle Ayşen duygularını sürekli ifade ediyor. Annelik biz erkeklerin tam olarak değerlendiremeyeceği çok müstesna bir duygu. Şimdilik sadece sanal ortamdan takip ediyoruz Bebek Maya’yı, ama ilk fırsatta torunu kucaklayabileceğiz inşallah. Selam ve sevgilerimle..

  7. Sevgili Maya Lisa’ya, Allah’tan sağlık, uzun ömür, başarılarla dolu bir yaşam diliyorum. Allah nazardan korusun, analı babalı büyüsün, şansı bahtı açık olsun.
    Biran gözümün önüne, sevgili Cem ve Can’ın dağdaki koşturmaları geldi. Geriye bakınca zamanın ne kadar hızlı aktığını daha iyi farkediyor insan. Darısı bizim başımıza.
    Sevgili Cem, bebeğinizi her anın tadını çıkararak sevgi içinde büyütün. Çünkü zaman o kadar çabuk geçiyor ki bir bakmışsın kocaman oluvermiş.
    Taze Babaannemiz ile Dedemizi de çok tebrik ediyoruz. Allah daha çok torun sevdirmeyi nasip etsin. Gerçi bizimkilere Babaanne-Dede demeye bin şahit lazım. Allah nazardan saklasın. Dağların tepesinden inmiyorlar maşalah.
    Sağlıkla kalın.
    Filiz-Ayhan YÖRÜK

  8. Teşekkür ederim Ayhan. Aynen dediğin gibi oluyor. Bir bakıyorsun ana buba, derken nine-dede oluvermişiz.
    Diğer taraftan dağda da gezsen, ovada da seyirtsen tevellüt değişmiyor dostum.
    Darısı başınıza; bir de bakmışsınız ki zaman akmış(yabancılar uçmuş derler) o günler gelivermiş! O zaman sen de çok şaşıracaksın, inan..

  9. Dünya’ya yeni teşrif eden Maya Hanım’a “Hoş geldin” der, şansı açık olsun temennileriyle Yüksel Ailesi’ni tebrik eder, bir olan yaratıcılarını unutmamalarını tavsiye ederim. Unutsanız bile O size kendini hatırlattırır.

  10. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim İsmail. Herkes belli bir akıl ve zeka ile dünyaya teşrif edip hayata avansla başlasa bile ilerideki yaşamında senin de temenni ettiğin gibi mutlaka şansa ihtiyaç duymaktadır. Bilgili ve bilinçli bir ailede ve uygar bir toplumda doğmak büyük bir şans. Ya da senin her zaman zikretmekte olduğun tarzda söylemek gerekirse Allah’ın bir lütfu. Allah’ın Bir olduğundan şüphe edenlerle, Yaradanına olan bağlılığını akıl ve bilgi ile kendi vicdanında yaşamakla yetinmeyip bunu her fırsatta çevresine ilan ederek kendine diğer insanlardan farklı bir zaviye hissettirmeye çalışanlara Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey bulamıyorum!

  11. iNCİ VE BEN MUTLULUĞUNUZU PAYLAŞIR. Küçük MAYA’NIN ANNE VE BABALI BÜYÜMESİNİ DİLERİZ..
    Mutluluğunuzu paylaşır sağlıkla büyümesini diler, Anne ve Babayı da tebrik ederiz.
    Sevgi ile kalın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir