GABBARD PARK, COLLEGE STATION’DA ŞİRİN BİR PARK.. (6 May 2010)

Bir süredir ABD Teksas Eyaleti’ndeki College Station’deyiz. Buradaki Teksas A&M Üniversitesi’nde Bilgisayar Bölümünde doktorasını bitirmekte olan büyük oğlumuz Cem 8 Mayıs’da 5 senedir birlikte yaşadığı Masha ile evleniyor. Biz de Ayşen’le bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmak istedik. Düğün hazırlıklarının telaşı arasında firsat buldukça çevreyi geziyoruz.

Bugün öğleden sonra Gabbard Park’ta küçük bir gezinti yaptık. Gabbard Park College Station’da minik ve şirin bir park. Ama bu minicik parkta bile insan kendini doğanın içinde hissedebiliyor. Her taraf yemyeşil ve büyük ağaçlar sıcak havada nispeten serin gölgelikler hazırlamış. Gölün güzelliği insani cezbediyor. Yüzme insanlara yasaklanmış ama bir sürü ördek  ve bazıları da yavrularıyla suyun tadını çıkarıyorlar. Ayrıca kuşlar ve sincaplar da parkın sakinleri arasında.

Parkta bizim gibi gezinti yapanlar, çocuklarini köpeklerini gezdirenler, koşan top oynayanlar ve hatta balık tutanlar bile var. Parktaki gölde 5 tane balık tutulmasına izin veriliyor.  Park kuralları girişlerdeki panolarda ilan edilmiş. Ayrıca köpeklerini getirenlerin atıkları almaları için özel torbalar hazırlanmış. Çocuk parkları, spor alanları ve dinlenme bölgeleri çok güzel hazırlanmış. Biz parkta bir tur attık ve bol bol fotoğraf çektim. Bu fotoğraflardan sizler icin seçtiklerimi aşağıdaki linki seçerek izleyebilirsiniz. İyi seyirler..

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

3 thoughts on “GABBARD PARK, COLLEGE STATION’DA ŞİRİN BİR PARK.. (6 May 2010)

  1. FARKLI COĞRAFYADAN HARİKA FOTOĞRAFLAR ÇEKMİŞSİNİZ ŞİNASİ BEY, ELİNİZE SAĞLIK. BU ARADA YENİ EVLİ ÇİFTE ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM. SEVGİYLE KALIN.

  2. Dunyanin Turkiye’ye bu kadar uzak noktasinda kisa sureli bile kalsak Memleketten bir selam almak o kadar guzel oluyor ki. Sevgili Cetin, guzel temennilerin icin tesekkur ederim. Hepsini genclere iletecegim. Yakinda Turkiye’de gorusmek umuduyle selamlarimi sevgilerimi gonderiyorum.
    Sinasi Yuksel

  3. Yeni evlilere mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

    Bu arada, yaşadığınız o güzel gezi anılarını bizle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *