DreamWorks: Hayalleri Sinemaya Taşıyan Bir Stüdyo (5 March 2013)

DreamWorks2013DreamWorks Dünyanın en ünlü film stüdyolarından birisi. Ödüller almış, ödüllere aday olmuş pek çok film üretmiş. Dahası birçok filmi gişe rekorları kıran hasılatlarla sinemada iyi işler yapmış bir organizasyon. Ay hilaline oturup hayallerinin avcılığına çıkmış çocuk amblemiyle sembolize edilen DreamWorks’de, Can tam 6 yıldır  çalışıyor. Visual Effect Animator olarak Kung Fu Panda’da başladı. Daha sonra Monsters vs Aliens ve Shrek The Final Chapter’de rol aldı. Şimdilerde bitmekte olan son filmi Turbo, önümüzdeki yaz vizyona girecek.

DreamWorks HavuzSinema dünyasının gözalıcı şirketi DreamWorks’ün, bu amaçla inşa edilmiş Los Angeles Burbank’deki kompleksini ziyaret ettik. Kamer bizi öğle arasında Can’la buluşturdu; şirket lokantasında yemeğimizi yedikten bu sinema mabedini birlikte turladık. Bahçenin çeşitli yerlerinde bu ayın 22’sinde 3D olarak çekilen son filmleri Croods’un büyük afişlerini gördük:

http://www.dreamworksanimation.com/

DreamWorks tesisleri çok güzel dekore edilmiş bir bahçe içine serpiştirilmiş. Henüz bahar aylarına yeni girmiş olmamıza karşın yemyeşil bahçede gezerken kendimizi doğada gibi hissettik. Eğlence sektörünün DreamWorks çalışanları için güzel bir dinlenme ortamı yaratılmış.

Can yoğun bir gününde olmasına karşın bizi otoparka kadar uğurladı. O rüyalarımızı(!) gerçekleştirmek üzere işine dönerken, biz de gerçek dünyamızdaki evimize doğru yol aldık.

Bu ziyarette çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimden hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *