VİLLAKENT BALTADAĞ’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ (5 Aralık 2021)

Bugün Villakent’teki komşularımız Şefika-Mehmet Haluk İnal ve Kamuran-Cumhur Bakkal ile oğulları Serhat, mahallemizin güneyindeki “Baltadağ” yükseltisinde doğa yürüyüşü yaptık. Epeyce uzun bir süredir araziye çıkmayan Ayşen de bu etkinliğe katıldı.Sonbahar günlerinde başlayan yoğun yağışlı günlerden sonra çok güneşli bir gün yaşadık. Kurak bir yaz sezonu sonrasındaki bu bol yağmurlar, hertarafı yeşile boyamıştı adeta. Yer yer sarı çiçekler ve çeşitli mantarlar gördük, taze kekiklerden topladık. Zirve düzlüğünde cimnastik yaptık, Arap Tarlası kenarında tahin helvası yedik. Yürüyüş sonlarına doğru Sazlıgöl kenarında ilerlerken karşılaştığımız koyun sürüsüne eşlik eden 2 köpek biraz heyecan yarattı ama, çobanın varlığı ile sorun yaşamadık. Böylece, birkaç kısa mola ile bitirdiğimiz yaklaşık 7 km tutan parkurda güzel bir etkinlik oldu.

Bu kısa ama keyifli doğa yürüyüşünde çektiğim fotoğraflardan seçtiklerimle hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir