Kemalpaşa Vişneli’den Nif Dağı ve Nazarköy(E) (11 Şubat 2018)

Vişneli köyündeki kahvelerde sabah çayları içildikten sonra yola çıktığımızda başlayan yağmur, sonrasında hemen hemen Nazarköy’e kadar devam etti. Şiddetini hiç artırmadı, ince ince yağdı. Arada bir solukladığında, fotoğraf çekme imkanı buldum.

Okumaya devam et

KARDAK’LA VİŞNELİ’DEN KEMALPAŞA’YA(E) (12 Şubat 2017)

İzmir’in efsane yürüyüş rehberi Karşıyaka’lı Kani Çelikel ile 1991 yılında eşimle başladığımız doğa sporları etkinliklerime İdadik ve Petkim Trek’le 26 yıldır devam ederken, bugün Karşıyaka yürüyüşçüleri(KARDAK) İle Vişneli’den  Kemalpaşa’ya trans yaptık. Petkim’den dostumuz Çetin Tokatlı KARDAK yönetiminde görev almış. Başka da tanıdık biri çıkmaz derken Petkim’den Naci Küçük ve Sabahattin Yeşilyurt ile beraber olduk…

Okumaya devam et

Spil Dağı Sisler Altındaydı.. (6 Aralık 2009)

DSC02672 Dün Petkim’li 17 doğa yürüyüşçüsü arkadaş, Karşıyaka Dağcılık Kulübü elemanlarıyla Spil Dağı’ndaydık. Beşpınar köyünden  başlayan yürüyüşte toplam 91 kişiydik. Serin, rüzgarlı, zaman bulutlu bir hava vardı ve dağın zirvesi sisler altındaydı. Spil Atalanı’na ulaştıktan bir  süre sonra sis iyice yoğunlaştı  ve zirveye  giden 25 kişilik gurubumuz dönüşte yollarını kaybettikleri için Spil Atalanı’nda konuşlanmış olan Jandarma bölüğünden yardım istemek zorunda kaldık. Not: Oral Büyükyoldaş’ın fotoğraflarından eklendi(08.12.2009).

Okumaya devam et

Balçova Behzattepe Etkinliği (15 Kasım 2009)

DSC02514Dün Petkim Dağcılık  gurubundaki arkadaşlarımızla Karşıyaka Dağcılık Kulübü’nün düzenlediği Balçova Ilıcalar Behzat Tepesi  etkinliğine katıldık. Karşıyaka Dağcılık Kulübü’nün lideri Kani Çelikel ve eşi Aysel hanım bizleri gerçekten çok sıcak karşıladılar ve tüm gün etkinlik boyunca  bu sıcaklık sürdü.

Okumaya devam et

Kalamaki (5 Haziran 1994)

Kalamaki 5 Haziran 1994 Bu etkinlikte çektiğim fotoğraflardan hazırladığın albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.