KARAHAYIT LARİNA KAPLICA OTELDE (22-26 Kasım 2023)

Sevin Erkmen-Erkan Özer çifti arkadaşlarımızın organizasyonuna katılarak Denizli Karahayıt Larina Kaplıca Otel’de 5 gece konakladık ve kahverengi kaplıca suyunda şifa aradık.

IMG_4273

Sabahları otelde kahvaltıdan sonra bir odada birlikte kahve içtik. Sonra  kapalı açık kaplıca havuzları; isteyene sauna, hamam. Şehir turu ve alışverişler yapıldıktan sonra Saat 16’da çay saati, beraberinde börek kek. Akşam yemekleri 19’da ve Yıldıray’dan canlı müzik 20:30’da. Neşeli ve uyumlu bir grupla beraberdik. Çiftlerin isimlerini yazıyorum: Sevin – Erkan, Muazzez – Metin, Nalan – Yıldıray, Fatoş – Rıza, Emir – Haluk, Öznur – Gültekin, Satı – Mehmet.

IMG_4277

IMG_4286

IMG_4298

IMG_4299

IMG_4300

IMG_4304

Grup programını Pazar günü sonlandırıyordu. Ancak Ege’de sağanak ve İzmir’de deniz taşmaları yaşandığından, ve de bir gece önce gece yarılarına kadar çay içtiğimden uykumu alamamıştım, yağmurlu günde yolculuk yapmak istemedim. Grubu uğurlayıp konaklama süremizi bir gece artırdık. Nitekim Pazartesi günü güneşli bir sabahta yola çıkıp,  Aydın Nazilli yakınlarındaki Nysa antik kentini de ziyaret ettikten sonra İzmir’e devam ettik.

Kaplıca gezimizde Ayşen’in ve benim çektiğimiz fotoğraflarla hazırladığım fotoğraf albümünü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir