Can VES (Visual Effects Society) Ödüllerine Aday Oldu (1 Şubat 2011)

Halen Los Angeles’deki Dreamworks firmasında çalışan küçük oğlumuz Can Yüksel üçüncü filmi Shrek Forever After’deki Efekt Animatör çalışmasıyla, kendi “Oskarları ” olarak kabul ettikleri, VES (Visual Effects Society) Ödüllerine aday oldu. Los Angeles Beverly Hills’deki Hilton Otel’de yapılan ödül törenlerinde Kırmızı Halı’da(Red Carpet) ekip arkadaşlarıyla yer alan Can, aşağıdaki fotoğrafta kurum afişi önünde poz veriyor:

Outstanding Effects Animation in an Animated Feature Motion Picture

Shrek Forever After  
Jeff Budsberg Effects Lead
Andrew Kim Effects Lead
Yancy Lindquist Effects Animator
Can Yuksel Effects Animator
9th Annual VES Awards – Red Carpet – Pictures – Zimbio

www.zimbio.com

(L-R) Visual Effect Artists Jeff Budsberg,Yancy Lindquist, Andrew Kim, Alex Ongaro, and Can Yuksel arrive to the 9th Annual VES Awards – Red Carpet at The Beverly Hilton hotel on February 1, 2011 in Beverly Hills, California.

Halen bu yıl Kasım ayından itibaren Dünya sinemalarında gösterime başlayacak olan yukarıdaki Shrek afişinde sol tarafta görülen “Çizmeli Kedi” karakterinin filminde(Puss in Boots), hem de ekip şefi olarak çalışmakta olan Can bizi çok onurlandırdı; sizlerle paylaşmak istedim.

Can VES (Visual Effects Society) Ödüllerine Aday Oldu (1 Şubat 2011)” hakkında 3 yorum

  1. Ne mutlu size Şinasi bey. Can’ın başarılarının devamını dilerim. Selamlar.

  2. Merhaba Çetin,
    Can çok başarılı oldu. İşini çok seviyor ve çok çalışıyor. Bir yabancı olarak oldukça kısa bir sürede ekip başı oldu.
    Çocukların başarısı ebeveynleri çok mutlu ediyormuş; bunu yaşıyoruz.
    Duygularımızı yazmama vesile olduğun için teşekkür ederim.

  3. Şinasi Bey,

    Oğlunuz Can Annie 2012 ödüllerine aday olmuş. Ben de bu sabah sinema sitelerini incelerken gördüm. Bir Türk’ün adını o listede görmek beni çok sevindirdi. Sonra “Kim bu Can Yüksel?” araştırırken sizin sitenizi buldum ve oğlunuz olduğunu öğrendim.

    Sizden bir de ricam olacak. Bu haberi muhtemelen çoğu kişi görmeyecek. Kendi blogumda (artunbotke.blogspot.com) bu haberi duyurmak istiyorum. Oğlunuzun mail adresini alabilir miyim? Belki internet üzerinden küçük bir röportaj yaparım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir