Foça Çanak Koyunda Bulutlu Bir Sabah (28 Temmuz 2017)

Foça Çanak Sitesi’nde kaldığımız yaz boyunca çevremizdeki deniz sahilinde ve 500 metreyi geçmeyen dağlarda her sabah gün doğarken yürüyüşler yapıyoruz. Sabah yürüyüşlerini bu kadar erken yapmamızın nedeni Liz’in sıcaktan bunalmaması için. Zira şu sıralarda 10 yaşında olan German Shepherd kırması kızımız(!), güneş yükseldiğinde uzun tüyleriyle çok bunalıyordu. Geçen sene başladığımız tüylerini traş ettirmek çok işe yaradı, ama gene de gün doğarkenki serinlik herkes için çok cezbedici.

Liz’le her sabah yaptığımız bu yürüyüşlere yıllar önce Aile Dostumuz Ayhan Yörük de katıldı. Sonrasında birçok yazlık komşumuz bizimle olsa da en devamlı elemanımız Ali Gündoğdu oldu. Son yıllarda da Önder Akın ve Mehmet Uyaroğlu yürüyüşlere düzenli olarak  katılıyorlar. Başka katılımlarla sayımız bazen 7-8 kişi olabiliyor. Ekim sonlarına doğru herkes evine dönmüş oluyor ve Liz’le başbaşa kalıyoruz. 

Geçen Perşembe gecesi başlayan şiddetli yağmur sabah dindiğinde gökyüzü bulutlarla kaplıydı. İşte bu havada fotoğraf çekmek çok güzel olur diyerek mobil bilgisayarımı(Iphone6) yanıma almıştım. Klasik sahil turumuzu atarken aşağıdaki albümde verdiğim manzaraları fotoğrafladım. İyi seyirler..

Not: Aşağıdaki fotoğrafları herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir