Foça’dan Yenifoça’ya, Baharda Foça Koyları (27 Nisan 2009)

Dün Foça’nın Çanak Koyu mevkiindeki Gagataş Tepesi’ne doğa yürüyüşü planlayınca yolumuz Foça’dan geçti. Yaz aylarındaki yerli yabancı turist kalabalığından yürümekte zorluk çekilen Foça sokaklarında rahatça dolaşmak, fotoğraf çekmek hoş bir ayrıcalık. Pazar gününün “Çarşı izni” tatilini değerlendiren Komando Mehmetcikler turistlerden önce Foça’nın tadını çıkarıyorlar.

Foça’da kısa bir tur attıktan sonra kıyıdan Foça Koylarını seyrederek Yeni Foça’ya doğru yola koyulduk. Foça’nın güzel koyları bu bahar günlerinde daha da güzel göründü bana. Hem Foça’da, hem de koylarda Yeni Foça’ya kadar çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım siz de beğenecek misiniz?

Foça Manzaraları:

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Foça’dan Yenifoça’ya, Baharda Foça Koyları (27 Nisan 2009)” hakkında 2 yorum

  1. oglum ,arifi tarife ne gerek var .fokai ler yazda da kista da baharda da cok guzel.bahardaki guzelligini cok cok guzel diyeceksen o da kabulumdur selamlar .BRE CEVDET.

  2. Şinasi Abi,

    Bir daha ki gezinde fotoğraf çekerken geniş bir ufuk manzarasında DSC00855 gibi makinenin manuel ayarlarını kullanarak ve makine yere tam paralel olam kaydı ile yaklaşık 30 dercelik açılarla 8 10 tane yan yana çekebilirsen bir panoramik fotoğraf yaplım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir