Santa Clarita Kovboy Festivali Başladı (17 Nisan 2014)

kovboy222Santa Clarita her sene Western kültürünü yaşatmak üzere kovboy festivali düzenliyor. Bu sene 21. yapılan “Santa Clarita Cowboy Festival” 27 Nisan’a kadar çeşitli sergi, gösteri ve müzik etkinlikleriyle 10 binden fazla ziyaretçi ağırlayacakmış. Biz de bazılarına katılabilirsek, bu büyük şehirdeki her milletten insanların kovboy mirasını ne kadar ciddiye aldığını göreceğiz.

Festival açılışı Old Town Newhall semtinde akşam 19-21 saatleri arasındaki müzik dans ve gurme yiyecek ikramları arasında ikon olmuş film yıldızlarının katıldığı bir yürüyüşle yapıldı. Yapılan duyurularla etkinliğe Steve McQueen ve Charles Bronson’un katılacağı bildirilmişti ama Everest’in keyifsizliğine denk geldiğinden biz biraz geciktik ve fazla bir şey görmedik.

Kovboy Festivalinin açılış ortamı hakkında fikir vermesi amacıyla çektiğim fotoğraflardan hazırladığım albümü aşağıda bulabilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir