Robinson Ranch Golf Kulübü (30 Nisan 2014)

Los Angeles’de bir çok golf kulübü, genellikle yerleşim yerlerine yakın ve hafif engebeli arazilerde, muhteşem çimenli çiçekli geniş yeşil alanlarda faaliyet gösteriyorlar. Tahmin edilebileceği gibi zengin kulübü olarak yaşanan bu mekanlarda, bazen lokanta kafe gibi tesislerinde misafir kabul ediyorlar. Bugün Kamer bizi Santa Clarita’nın araçla 20 dakika kadar uzağındaki Robinson Ranch Golf Kulübünde öğle yemeğine götürdü.

Robinson Ranch222

Yoldan ayrıldıktan sonra 2 km kadar golf sahaları ve diğer ilgili yardımcı ünitelerin  arasından kulüp otoparkına varabildik. Görkemli bir kapıdan geniş yüksek taş yapının holüne geçiliyor. Hol sonundaki lokanta mekanın bir yanı, kulübün yeşil alanlarının panoramik manzarasını görebilecek büyüklükteki cam pencerelerle kaplı. Tavan yüksek, avizeler ve mobilyalar neredeyse eski denilecek kadar demode, ama rahat ve kullanışlı. Hafif bir müzik var, mekan çok ferah ve dinlendirici.

Manzarayı izleyebilecek şekilde pencere dibindeki bir masaya yerleşiyoruz. Robinson Ranch spesiyelitesi olan burger yemeği ve balık siparisi verdik. Yanına da buzlu bardakla sunulan ithal bira ekleyince pek güzel oldu. Görgüsüzlük yapıp fotoğrafını çektim, yetmedi bir de fotoğrafını paylaştım aşağıdaki albümde!

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir