Ayşen Sisam Adası’ndaydı (25-26 Ağustos 2015)

Susam AdasiGOGEARTHGeçtiğimiz Salı günü(25 Ağustos 2015) Ayşen, ablası ve yeğeni ile Sisam adasına bir turistik gezi yaptılar. Aydın’ın Kuşadası ilçesinden hareket eden feribotla Sisam’ın başşehri gibi duran Samos Town’a geçtiler. Buradan kiraladıkları bir otomobil ile adanın Dilek Yarımadası’na bakan güneyindeki Pygthagoreio şehrinde konaklayıp adada 2 gün geçirdiler.

Ayşen’in anlattıklarına göre Sisam dağlık bir ada. Diğer adalar içinde nispeten en yeşil olanlarından. Özellikle denizi çok güzelmiş. Plajlara giriş ücreti alınmıyor, sadece şemsiye kiralanabiliyormuş. Kokkari şehrindeki plajdan denize girmişler.

Ege Denizi’ndeki Asya Kıtası’na(Asya Minör, yani Anadolu) ait en büyük (Midilli, Rodos, ve Sakız’dan sonra) dördüncü büyük ada olan Sisam’daki bu minik gezide, Ayşen’in çektiği fotoğraflardan hazırladığım albümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki fotoğrafları, herhangi birine tıklayıp, açılan penceredeki veya klavyeniz üzerindeki ok işaretleri yönünde izleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir